9:30 - 16:00
besøk
10:00 - 15:00
Storkjøkken utstyr – Dagligvareutstyr i Trondheim

Gastro Line sitt tilbud er en støtte for serverings- og hotellbransjen. Et bredt spekter av produkter lar oss tilby tekniske fasiliteter for enhver virksomhet. Vareutvalget som er tilgjengelig i vår nettbutikk oppfyller alle sikkerhets- og funksjonalitetsstandarder.

Vi har utstyr av høyeste kvalitet, inkludert storkjøkkenutstyr fra de beste europeiske produsentene. Vi opererer over hele landet og er distributør og servicesenter i enkelte byer i Norge, bl.a. i Trondheim.

Nødvendig utstyr og kjøkkenapparater i Trondheim

Det brede utvalget av serveringsbransjens virksomhet gjenspeiles i tilbudet til GastroLine butikken. Vi tilbyr et utvalg av de beste produsentene og enhetene av høyeste kvalitet. Vareutvalget er en samling med pålitelig utstyr for restauranter, cateringfirmaer og hoteller. Det er et svar på kravet om velprøvde løsninger som letter arbeidet innen storkjøkken. Funksjonalitet er den viktigste determinanten som kjennetegner tilbudet vårt. Det inneholder viktige produktkategorier for å støtte firmaet ditt.

Restaurant uttstyr – nylige produkter

Geidervogn
10 brett 60×40
Tilpasset hevekasser

På salg!

kr 5.670
ekskl. mva
Kurv
426890
kr 20
ekskl. mva
Kjølemonter 100 liter
RC100B

På salg!

kr 7.672
ekskl. mva
Iskrembeholder
På bestilling 3 uker
kr 326kr 490
ekskl. mva
Iskrem skje, keramisk belegg
755686
På bestilling 3 uker
kr 1.180
ekskl. mva
Iskjeks stativ
755730
På bestilling 3 uker
kr 200
ekskl. mva
Iskremklype, forsterket håndtak
Stöckel
På bestilling 3 uker
kr 800
ekskl. mva
Iskremklype
Stöckel
På bestilling 3 uker
kr 800
ekskl. mva
Iskrem skje
759301
På bestilling 3 uker
kr 280
ekskl. mva
Iskrem skje
Flat
På bestilling 3 uker
kr 100
ekskl. mva

Tekniske fasiliteter tilpasset dine behov

Vi tilbyr omfattende utstyr for restaurant i Trondheim. Til dette formålet har vi utarbeidet spesielle kategorier som støtter utforming av en funksjonell teknisk base. Butikken vår tilbyr utstyr som er nødvendig for alle firmaer – for både store og små gründere. Utstyret vil finne sin plass overalt der det tilbys serveringstjenester.

Gastro Line er et spesialisert selskap hvis vareutvalg imøtekommer alle behov og forventninger. Butikken har kjøleskap og frysere av høyeste kvalitet for storkjøkken og butikker. Ved å benytte deg av tilbudet vil du skape et funksjonelt rom for ansatte, noe som vil gjøre deres daglige oppgaver lettere. Et stort utvalg av nødvendig utstyr vil hjelpe her, og det inkluderer bl.a.: oppvaskmaskiner, kjøleskap og kjølemontere. Du vil også sikre restaurantens estetiske utseende takket være elegante restaurantmøbler: stoler, sofaer og bord. De vil ikke bare passe inn i innredningen, men vil også fungere som en hovedpynt.

Storkjøkkenutstyr for fagfolk

Gastro Line sitt tilbud ble opprettet med tanke på fagfolk i Trondheim. Utstyret vil fungere godt både på lokale spisesteder og restauranter som serverer hundrevis av måltider hver dag. Til dette formålet utgjør hele assortimentet en garanti for høyeste kvalitet, og det lar deg utvikle din nåværende virksomhet og legge til rette for daglig arbeid på kjøkkenet og i butikken. Assortimentet inneholder et bredt utvalg av storkjøkkenutstyr som kjennetegnes av funksjonalitet. Man kan velge blant mange enheter og apparater til termisk behandling (panner, gryter, stekebrett osv.), inkludert ovner og kombidampere. Vi har også spesielle kebab- og pizzaprodukter, så du trenger ikke å begrense ditt mattilbud.

Vi sender restaurant utstyr i Trondheim!

Bortsett fra tilbudet som er beregnet på kjøkkenansatte, inkluderer Gastr oLine butikkens assortiment også enheter som skal brukes av servitører, baristaer og bartendere. Kaffemaskiner, vannkoker og mange andre vil bidra til å skape en uforglemmelig duft i en liten kafé så vel som i den som ligger ved siden av en restaurant.

Storkjøkkenutstyr Bestselgende produkter

Pizzadeig plast brett – Hevekasse
60×40 cm

På salg!

kr 120kr 224
ekskl. mva
Brennpasta 200g
kr 20
ekskl. mva
Kantiner GN 1/6
176 x 162 mm

På salg!

kr 56kr 216
ekskl. mva
Kantiner GN 1/1
530 x 325 mm

På salg!

kr 152kr 416
ekskl. mva
Pizzapanner
Sort, eloksert aluminium
kr 162kr 180
ekskl. mva
Pizzapanner
Sort eloksert blåstål
kr 82kr 318
ekskl. mva
Kantiner GN 1/3
325 x 176 mm

På salg!

kr 80kr 264
ekskl. mva
Kantiner GN 1/9
176 x 108 mm

På salg!

kr 56kr 104
ekskl. mva
Kantiner GN 1/2
325 x 265 mm

På salg!

kr 96kr 256
ekskl. mva
Kantiner GN 1/4
265 x 162 mm

På salg!

kr 72kr 240
ekskl. mva
GN Deleskinner
kr 68kr 80
ekskl. mva
Pizza screen
kr 95kr 190
ekskl. mva

Din profesjonelle leverandør i Trondheim

Det brede tilbudet til Gastro Line butikken er først og fremst en støtte for ulike typer serveringsvirksomheter, uansett deres størrelse. Mange kategorier muliggjør å lage en funksjonell base for kjøkken, restauranter og dagligvarebutikker. Vareutvaget kombinerer høy kvalitet og gunstige priser.

Gastro Line sine ansatte er fagfolk som vil gjerne hjelpe og gi deg råd når du velger storkjøkkenutstyr. I tillegg til den vanlige butikken kan du se tilbudet på nettet. Vi behandler bestillinger på Gastro Line.no, som vi deretter sender til den oppgitte adressen i mange byer, inkludert Trondheim. Et bredt utvalg av de største produsentene av storkjøkkenutstyr av høy kvalitet er en garanti for det beste valget.


Vårt showrom er lokalisert:

Rabekkgata 9, 1523 Moss
Tel. 922 22 800

Velkommen, Mandag-Fredag
besøk 10:00 – 15.00 / tel. 9:30 – 16.00

Høy kvalitet storkjøkkenutstyr – Gastro Line nettbutikk

I over 35 år nå har vi levert høykvalitets storkjøkkenutstyr.

Vi tilbyr et profesjonelt storkjøkkenutstyr fra forskjellige produsenter av kjøkkenapparater. Vi har oppnådd en dominerende markedsposisjon innen salg og service av utstyr til restaurant- og hotellkjøkken.

Takket være mange års erfaring skal vi gi råd og tilpasse kjøkkenutstyr til behovene til en gitt virksomhet. Vi tilbyr også reparasjonstjenester med en rask løsning på problemet på stedet. Sektoren vi opererer i – Horeca, lar oss bygge ytterligere partnerskap bare på grunnlag av kundetilfredshet. PREVEDAGastroline – din profesjonelle leverandør av storkjøkkenutstyr.