Elektrisk pizzaovn for din storkjøkken
Pizzaovnen er selve hjertet av hver pizzeria, derfor er det så viktig at den oppfyller sin rolle på en pålitelig måte. Elektrisk pizzaovn – dens pålitelighet og effektivitet er et grunnlag for drift av hver pizzeria. Tilpasset spesialisert baking av pizza sikrer den høyest kvalitet av serverte produkter. Elektriske pizzaovner og de som er gassdrevet, er et praktisk og ofte billigere alternativ til tradisjonelle vedfyrte ovner. Avhengig av deres behov tilbyr vi ovner med ett eller to kammer, belteovner eller konveksjonsovner. I vår butikk finner dere kjøkkenutstyr laget av høy kvalitet materialer som oppfyller alle nødvendige standarder. For å være sikker på kvalitet på serverte produkter og deres perfekte smak hele tiden, må man investere i en elektrisk pizzaovn av høy kvalitet. Når du velger en pizzaovn, kan du gjerne henvende deg til våre rådgivere – de skal hjelpe å velge et utstyr som skal oppfylle både dine og dine kunders forventninger.
Vi tilbyr profesjonell pizzaovn for storkjøkken. I vår butikk finner du pizzaovn laget av materialer av høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige standarder. Profesjonell italiensk elektrisk pizzaovn – se våre produkter.
Hva skal man legge merke til når man velger en pizzaovn?
Først og fremst må man vurdere hvor mange kunder vi skal betjene, og hvor store blir pizzaer som vi skal servere. Man må nødvendigvis sikre tilstrekkelig strømforsyning i lokalet og måle hvor mye ledig plass vi har slik at montasje og tilkobling av ovnen ikke skaper vanskeligheter.
Hvilken pizzaovn skal man velge?
Det mest populære valget er pizzaovner med to kammer – hvis det er få gjester, kan man slå bare på ett kammer, og hvis det er flere – kan man slå på det andre også. Størrelsen og formen på ovnen er også viktig – brede ovner sikrer komfort i arbeidet, men hvis det er liten plass i pizzeria, må man velge en dypere ovn.
Showing all 29 results
Pizzaovn til storkjøkken og restaurant
En pizzaovn er hjertet til enhver pizzeria, og derfor er det så viktig at den oppfyller sin rolle pålitelig. Den er også uerstattelig i andre serveringssteder, på restauranter, barer og gatekjøkken. Det er nettopp ovnen som i stor grad bestemmer smaken på pizza, om deigen er sprø og lukter godt. I salget er det tilgjengelige ulike typer ovner for små og store lokaler. Vi gir råd om hva man bør tenke på ved valget, og vi presenterer noen interessante modeller av ovner som gjerne velges av våre kunder.
Den er også uerstattelig i andre serveringssteder, på restauranter, barer og gatekjøkken. Det er nettopp ovnen som i stor grad bestemmer smaken på pizza, om deigen er sprø og lukter godt. I salget er det tilgjengelige ulike typer ovner for små og store lokaler. Vi gir råd om hva man bør tenke på ved valget, og vi presenterer noen interessante modeller av ovner som gjerne velges av våre kunder.
Vi opprettet vårt tilbud med pizzaovner basert på samarbeid med PrismaFood. Vi tilbyr også et bredt utvalg av supplerende elementer – baser til ovner, hetter og tilbehør.
Hva skal man legge merke til når man velger en ovn? Først av alt må man tenke på antall kunder man skal betjene og størrelsen på pizzaen som skal serveres. Det er nødvendig å sikre riktig strømkobling i lokalet og måle mengden ledig plass, slik at installasjon og tilkobling av ovnen ikke byr på vanskeligheter. Hvilken ovn skal man velge? Ovner med to kammer er det mest populære valget – hvis trafikken er liten, er det bare å starte det ene kammeret, og hvis det er flere gjester – kan man starte det andre. Størrelsen og formen på ovnen er også viktig – brede ovner sikrer komfort i arbeidet, men hvis det er mindre plass i pizzeriaen, må man velge en dypere ovn. For å være sikker på kvaliteten på det serverte produktet og gjentakelsen av den perfekte smaken, må man investere i en ovn av høy kvalitet. Når du tar ditt valg, bruk hjelp fra våre rådgivere – de skal hjelpe deg å velge en enhet som oppfyller forventningene til både deg og dine kunder.