Broaster Chicken - Fried Chicken

Velkommen til vårt kjøkken hvor du kan se, teste, lære og smake på Fried Chicken og Broasted Chicken !

Broaster høytrykk frityrkoker:
65 års erfaring, patentert rund kokebrønn design
Raskere og mindre energiforbruk
Redusert koke tid, mindre bruk av olje, lengre olje levetid

Showing all 26 results

Elektrisk Trykk frityrkoker
2,2 kg / 10 min.
MF518

På salg!

kr 21.240
ekskl. mva
Motorisert marinering – panering
Broaster 85961
kr 6.280kr 38.600
ekskl. mva
Vakuum marineringsmaskin
kr 54.600
ekskl. mva
Varmemonter
2* GN1/1 eller 60×40
WD780S
På bestilling 3 uker
kr 18.920
ekskl. mva
Varmemonter
3* GN1/1 eller 60×40
WD780D
På bestilling 2 uker
kr 22.800
ekskl. mva
Chicken Display – Varmemonter
HD4

På salg!

kr 28.560
ekskl. mva
Chicken Display – Varmemonter
HD6

På salg!

kr 37.978
ekskl. mva
Hamburger brød varmer
Hatco TM-10H
På bestilling 3 uker

På salg!

kr 17.892
ekskl. mva
Burger brød varmer

På salg!

kr 34.848
ekskl. mva
Pommes frites varmer
FW91

På salg!

kr 23.292
ekskl. mva
Åpen kurv til 1025PD
kr 4.500
ekskl. mva

Caylos Fried Chicken – La Kokido Broasted Chicken

FORSKJELLEN MELLOM BROASTED OG FRIED CHICKEN!
Broasted chicken er også panert og stekt i olje, men fritert i en trykkoker.
Broasted chicken er et varemerke for Broaster Company fordi vi var de første som brakte trykkstekt, proprietær marinert kylling på markedet og varemerket resultatet!
Trykksteking i et lukket miljø hindrer maten i å miste fuktigheten sin. Når fuktighet fordamper fra maten under steking, erstattes den av oljen den stekes i. Oljeabsorpsjonen under åpen steking har vist seg å være så mye som 20 %. Trykksteking forsegler matens fuktighet og naturlige safter i produktet, og hindrer matolje i å trenge inn.