Pacojet II PLUS

kr 69.000

Pacojet II PLUS
Avansert kjøkkenmaskin som gjør dypfryste produkter om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem.

Låsesystem som sørger for at kniven sitter trygt på plass hver gang, selv ved hyppig bruk
Titaniums forsterket Gold plus Pacotizing blad medfølger
Progammerbar auto-repeat funksjon gjør at du virkelig kan eksperimentere med smak og tekstur

Auto-repeat kan programmeres til å kjøre opptil 8 ganger
Kraftig og stillegående børsteløs motor med 5 års garanti ( Må registreres hos pacojet.com )
Oppskrifter pacotiseres® opptil 9 ganger uten å frigjøre overtrykket mellom repetisjonene
Maskinen kommer med egen oppskriftsbok med en rekke oppskrifter laget av verdens beste kokker.

Pacojet 2 Plus kan lage:
En porsjon is på 20 sekunder, og hele begeret (1.0L) på under 4 minutter.

15 liter med sorbet i 15 forskjellige smaker (1 t)
15 kg med farse for pateer, terrin osv. (1 t)
150 porsjoner med suppe i opptil 15 varianter (1 t) 

Slik fungerer pacotizing: 
I pacojetbeholderen blander du ferske råvarer og væske og fryser dette ned til -22 grader (i min. 24 timer).
Når du skal serve setter du beholderen i maskinen, velger porsjoner og trykker «start». 
Knivbladet i Pacojeten spinner i 2000 rpm, og barberer av syltynne skiver fra det frosne produktet. Dette gir en ekstremt fløyelsmyk tekstur.

PACOJET 2 PLUS leveres komplett med:
Standard knivblad
Spray Guard
2 stk. Pacojetbeger m. lokk
Begerholder
Kjøkkenspade i stål
Brukervennlig instruksjonsmanual
Pacojet oppskriftsbok

Tekniske spesifikasjoner:
Mål: 182x360x498 mm.

Hastighet: 2000 rpm
Effekt: 220‒240V / 50‒60Hz.
Vekt: 15,7 kg.
Beger kapasitet: 1.2 L (H: 135 mm, Ø 130 mm)
Maks innhold i beger: 0.8 L = 10 porsjoner
Temperatur for pacotizing av fryste ingredienser: -18 °C til -23 °C
Lufttrykk: ca. 1 bar

Tilleggsinformasjon

Modell

Pacojet Junior – Blå, Pacojet Junior – Orange