Pacojet II PLUS Avansert kjøkkenmaskin som gjør dypfryste produkter om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem. Låsesystem som sørger for at kniven sitter trygt på plass hver gang, selv ved hyppig bruk Titaniums forsterket Gold plus Pacotizing blad medfølger Progammerbar auto-repeat funksjon gjør at du virkelig kan eksperimentere med smak og tekstur Auto-repeat kan programmeres til å kjøre opptil 8 ganger Kraftig og stillegående børsteløs motor med 5 års garanti ( Må registreres hos pacojet.com ) Oppskrifter pacotiseres® opptil 9 ganger uten å frigjøre overtrykket mellom repetisjonene Maskinen kommer med egen oppskriftsbok med en rekke oppskrifter laget av verdens beste kokker.
Pacojet 2 Plus kan lage: En porsjon is på 20 sekunder, og hele begeret (1.0L) på under 4 minutter. 15 liter med sorbet i 15 forskjellige smaker (1 t) 15 kg med farse for pateer, terrin osv. (1 t) 150 porsjoner med suppe i opptil 15 varianter (1 t)
Slik fungerer pacotizing: I pacojetbeholderen blander du ferske råvarer og væske og fryser dette ned til -22 grader (i min. 24 timer). Når du skal serve setter du beholderen i maskinen, velger porsjoner og trykker «start». Knivbladet i Pacojeten spinner i 2000 rpm, og barberer av syltynne skiver fra det frosne produktet. Dette gir en ekstremt fløyelsmyk tekstur.
PACOJET 2 PLUS leveres komplett med: Standard knivblad Spray Guard 2 stk. Pacojetbeger m. lokk Begerholder Kjøkkenspade i stål Brukervennlig instruksjonsmanual Pacojet oppskriftsbok
Tekniske spesifikasjoner: Mål: 182x360x498 mm. Hastighet: 2000 rpm Effekt: 220‒240V / 50‒60Hz. Vekt: 15,7 kg. Beger kapasitet: 1.2 L (H: 135 mm, Ø 130 mm) Maks innhold i beger: 0.8 L = 10 porsjoner Temperatur for pacotizing av fryste ingredienser: -18 °C til -23 °C Lufttrykk: ca. 1 bar
Høy kvalitet storkjøkkenutstyr – Gastro Line nettbutikk
I over 35 år nå har vi levert høykvalitets storkjøkkenutstyr.
Vi tilbyr et profesjonelt storkjøkkenutstyr fra forskjellige produsenter av kjøkkenapparater. Vi har oppnådd en dominerende markedsposisjon innen salg og service av utstyr til restaurant- og hotellkjøkken.
Takket være mange års erfaring skal vi gi råd og tilpasse kjøkkenutstyr til behovene til en gitt virksomhet. Vi tilbyr også reparasjonstjenester med en rask løsning på problemet på stedet. Sektoren vi opererer i – Horeca, lar oss bygge ytterligere partnerskap bare på grunnlag av kundetilfredshet. PREVEDA – Gastroline – din profesjonelle leverandør av storkjøkkenutstyr.