9:30 - 16:00
besøk
10:00 - 15:00
ADVARSEL – VIKTIG – SVINDEL

Vi beklager å måtte informere at vi mottar signaler fra personer om at de har blitt lurt ved at de har kjøpt utstyr og tror at de kjøper dette fra Gastroline AS.

Faktisk kjøpte de utstyret et helt annet sted og av et annet selskap. De ble lurt med vilje av feilaktig fremstilling under telefon eller personlig kontakt hvor kjøperen trodde at han kjøpte fra Gastroline.

Denne situasjonen gjør at kundene ikke kan regne med en rekke fordeler som følge av samarbeidet med oss, det vil si med GASTROLINE. Ekstra rabatter for faste kunder – service fordeler , profesjonell rådgivning og de rent tekniske forholdene.

I denne situasjonen kan vi bare be om forsiktighet og be om verifisering av hvem du snakker med. Vår nettbutikk er tilgjengelig på GASTROLINE.no, hvor du blir møtt av kokken Gastriel, omgitt av våre varemerkefarger burgunder og marineblått. På nettsiden kan du se våre kontaktdetaljer eller kontakte oss direkte via chat.

Husk at våre ansatte alltid står til din disposisjon. Dersom du får informasjon om at vi ikke kan komme på telefonen, kan det bare bety at du har nådd et annet selskap som utgir seg for å være Gastroline. Bekreft telefonnummeret, ring igjen. Gastroline AS nett butikk www.gastroline.no.

Gastroline AS
Rabekkgata 9,
1523 Moss
Tel. 922 22 800
post@gastroline.no

viktig


Vårt showrom er lokalisert:

Rabekkgata 9, 1523 Moss
Tel. 922 22 800

Velkommen, Mandag-Fredag
besøk 10:00 – 15.00 / tel. 9:30 – 16.00

Høy kvalitet storkjøkkenutstyr – Gastro Line nettbutikk

I over 25 år nå har vi levert høykvalitets storkjøkkenutstyr.

Vi tilbyr et profesjonelt storkjøkkenutstyr fra forskjellige produsenter av kjøkkenapparater. Vi har oppnådd en dominerende markedsposisjon innen salg og service av utstyr til restaurant- og hotellkjøkken.

Takket være mange års erfaring skal vi gi råd og tilpasse kjøkkenutstyr til behovene til en gitt virksomhet. Vi tilbyr også reparasjonstjenester med en rask løsning på problemet på stedet. Sektoren vi opererer i – Horeca, lar oss bygge ytterligere partnerskap bare på grunnlag av kundetilfredshet. Gastroline – din profesjonelle leverandør av storkjøkkenutstyr.